Tabăra de Dezvoltare Personală "Evoluăm Împreună"

   În perioada 23 august – 27 august 2021 te invit într-o călătorie aparte, pe drum de munte, dedicată celor care își doresc să petreacă vacanța de vară într-un mod diferit, dar cu mult sens! 

   Vom fi un grup de oameni, adunați într-un singur loc, cu scopul de a împărtăși si dezvolta valori comune, povești de viață, experiențe cu soluții și resurse noi. Fiecare dintre noi va beneficia de forța grupului prin strategii psihoterapeutice, într-o atmosferă aflată la granița dintre natură și dinamica lucrului în echipă.  

   Diversitatea temelor va fi în acord cu nevoile și obiectivele fiecăruia, însă la nivel general, vom aborda aspecte cu care toți ne confruntăm la un moment dat:

-       Ce înseamnă să fii tu însuți și cum ajung să știu cine sunt cu adevărat?

-       De unde știu că relația mea de cuplu este una funcțională sau nu?

-       Cum pot să fac față emoțiilor, gândurilor sau situațiilor negative?

-       Cum pot să îmi gestionez fricile sau anxietatea?

-       Cum pot avea încredere în mine sau în ceilalți?

-       Cum îmi pot da seama care este varianta mea cea mai bună si ce trebuie să fac pentru a ajunge acolo?

-       Cum pot avea relații sănătoase cu cei care mă înconjoară? 

   Toate acestea și multe altele vor fi exemplificate prin tehnici specifice la care vor lua parte toți membrii grupului.  

   Destinația programului tău de dezvoltare personală este Bran, într-o locație de poveste, tradițională, foarte apreciată (9,7 pe booking.com) și care va fi exclusiv la dispoziția grupului.  

   Cazarea și cele 3 mese pe zi sunt incluse în preț.

   Camerele au la dispoziție cele necesare pentru confort: baie proprie, pat de o persoana (camera este amenajată pentru 2 persoane), televizor, Wifi, cu vedere spre munte.

   Mesele sunt diversificate, fiecare zi va avea parte de câte o surpriză culinară diferită.  

   Fiecare persoană va ajunge la locație cu mașina proprie, în cazul în care nu dispuneți de posibilitate de transport, ne vom organiza cu mașinile, având ca punct de plecare București.

   Luni (23 august) la prânz vom ajunge la locație, iar vineri (27 august), după micul dejun, vom porni spre casele noastre.

   Pentru informații suplimentare, aștept cu drag întrebările tale pe adresa de e-mail: psihologiulianaspanu@gmail.com sau la numărul de telefon: 0725 232 976.

Gânduri bune,
Iuliana